Skip to main content

de Woonmensen, Apeldoorn: interim manager en projectleider

woonmensen“Sigrid is een mensgerichte manager met hart voor de zaak. Ze weet mensen aan zich te binden en mee te nemen. Ze is erg goed in projectmatig en procesgericht werken. Ze heeft een uitstekend analytisch vermogen. Het was heel fijn om met haar samen te werken in ons managementteam en met haar persoonlijk. Ze heeft ons verrijkt!”
Vincent van Oord, directeur-bestuurder de Woonmensen

De Huismeesters, Groningen, interim manager, p&o adviseur en bestuursadviseur

HM logo cmyk links coated altijd in de buurt

“Sigrid heeft De Huismeesters geholpen om van een beherende corporatie de koers te verleggen naar een wendbare organisatie. Een organisatie in transitie. Zij heeft bij De Huismeesters verschillende functies vervuld zoals: manager Wonen, Bestuursadviseur en adviseur P&O. Tevens was Sigrid projectleider voor het onderzoek naar de processen reparatieverzoeken en mutatie. Dit zegt veel over de brede inzetbaarheid en kennis van Sigrid. Zij kan problemen en vragen een oplossingsrichting geven. Ze weet collega’s te enthousiasmeren en kan ook doorpakken. We hebben mooie momenten en gesprekken met Sigrid gehad over hoe wij ons DNA verder vorm kunnen geven. Met haar staat er een goed fundament en kan De Huismeesters verder bouwen. En persoonlijk: een rots in de branding, betrouwbaar en een goede levensovertuiging namelijk: in de basis wil de mens de goede dingen doen. Het was een fijne periode samen met Sigrid.”

Sije Holwerda, directeur-bestuurder De Huismeesters

WDTM, Amsterdam: interim directeur

“Sigrid is een enthousiaste vakvrouw, die met charme en doortastendheid allerlei soorten vraagstukken te lijf gaat. Ze heeft de natuurlijke gave om processen haar kant op te laten lopen, zonder daarbij de buitenwereld het gevoel te geven dat ze sturing daaraan geeft. Sigrid heeft een goed gevoel voor prioriteitsstelling en kan goed switchen tussen details en grote lijnen. Als laatste kan opgemerkt worden dat ze een zeer goed gevoel heeft voor verhoudingen, uitdagingen niet uit de weg gaat en een gezonde drive bezit om zaken af te maken.”
Han-Michiel Verroen, voorzitter WDTM en directeur KPN detachering

Platform GEEF, Leeuwarden: programmamanager

"Sigrid is het gezicht en daarmee het visitekaartje van GEEF. Zij blijkt een uiterst betrouwbare partner te zijn, evenals netwerker en bruggenbouwer. Schroomt niet om buiten gebaande paden te lopen. Zij is krachtig in het enthousiasmeren en stimuleren, gericht op samenwerken."
Rein Swart, voorzitter RvB en directeur woningcorporatie Accolade

Mercatus, Emmeloord: projectleider

Mercatus logo

"Sigrid heeft bij Mercatus het project 'Goede start' op een zeer professionele en prettige manier begeleid en tot een succes gemaakt. Ze heeft met een aantal medewerkers uit de organisatie het mutatieproces totaal veranderd. De aandacht werd verlegd van de vertrekkende huurder naar veel meer aandacht voor de nieuwe huurder, vandaar “goede start”. Wij hebben Sigrid ervaren als een zeer kundig projectleider. Afspraak is afspraak is voor haar vanzelfsprekend. Daarnaast is ze communicatief zeer vaardig en kan ze goed luisteren. Van nature kan ze mensen op de juiste wijze coachen en begeleiden in het project waarbij ze de opdracht niet uit het oog verliest."
Melchior Broek, manager klant en advies Mercatus

Interzorg Noord Nederland, Assen: projectleider

“Een vakvrouw èn projectleider die resultaten haalt! Sigrid heeft kennis van zaken op het gebied van wonen en het grensvlak daarvan met de zorg. Ook als projectleider is zij heel overtuigend en weet projectgroepleden, andere betrokkenen en opdrachtgever(s) op een plezierige maar doelgerichte manier in hun rol en kracht te zetten. Sigrid is zorgvuldig, positief, zelfsturend (maar weet ook precies wanneer af te stemmen) en kan opvallend goed schakelen tussen strategisch-tactisch-operationeel niveau. Een collega over Sigrid: “Ze is prettig in de omgang, afspraak is afspraak, kortom echt een professional!". 
Astrid-Odile de Visser, bestuurder Interzorg Noord Nederland